Stemexpressie

Het is het oudste instrument wat er is, onze stem. We laten horen wie we zijn, hoe we ons voelen, wat we te vertellen hebben en wat we willen aanroepen.
Het is ons communicatie instrument bij uitstek.
Elke klank heeft een eigen trilling, elke trilling heeft invloed op onze cellen, in deze workshops wordt je uitgenodigd om uiting te geven aan je innerlijke trillingen. Ermee te bewegen, je te laten beroeren of een lied te laten horen wat geboren wil worden
Jezelf laten klinken en je eigen plek in te nemen. We gaan spelen met deze energie, ontdekken hoeveel plezier, vrije expressie en kijken wat voor een nieuwe open ruimte er ontstaat als je jezelf te laten klinken, jezelf laat horen.

Onze longen, de adem, de keel en onze stem zijn verbonden met elkaar en horen bij het element lucht, het lucht geven aan, opluchting, maar ook het roepen aanroepen, Er zijn van oudsher ook de gezangen voor het goddelijke, het toezingen van de voorouders, de aarde, de vruchtbaarheid, de spirits. Het zit van oudsher in onze genen, we maken opnieuw deze verbinding weer levend. We kunnen ons voorstellen hoe onze stem meereist op de vleugels van de wind om zo uit te reiken naar verre oorden. We klinken met elkaar, voor elkaar en tegen elkaar. Met de drums en met verschillende instrumentjes openen we onze velden.
4 avonden met de volgende thema’s waarop we afstemmen.